Voit auttaa meitä auttamaan kainuulaisia nuoria!


Hyvä lukijamme/alasi ammattilainen!

Spartak Kajaani ry

Lähestymme sinua tärkeällä asialla. Palvelumme ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Kaikessa toiminnassamme on nollatoleranssi päihteitä, rasismia ja syrjintää kohtaan. Toiminnassamme toteutetaan tosiasiallista yhdenvertaisuuden toteutumista. 

Voittoa tavoittelemattomana, yleishyödyllisenä yhdistyksenä ja kolmannen sektorin merkittävänä paikallisena toimijana, toiminta- ja auttamismahdollisuutemme ovat vahvasti sidoksissa ulkopuolisiin avustuksiin ja eri tukimuotoihin. Niiden turvin voimme tehdä tätä erittäin tärkeää nuoriso- ja kasvatustyötä Kajaanin ja koko Kainuun alueella. Lahjoittamalla varoja Spartak Kajaani ry:n tekemään työhön autat meitä rakentamaan turvaverkkoja kaikkein haavoittuvimmassa asemassa oleville ihmisille ja tuet syrjäytymistä vastaan tekemäämme työtä.

SINÄ VOIT VAIKUTTAA siihen, että kaikkein heikoimmassa asemassa yhteiskunnassamme oleville ihmisille rakennetaan tietä parempaan arkeen askel askeleelta.

Lahjoitusvaroja käytetään muun muassa erilaisten riippuvuuksien ja mielenterveysongelmien kanssa kamppailevien, asunnottomien ja heikosti palveluihin kiinnittyneiden nuorten auttamiseen. Varoja suunnataan myös heidän lähipiirinsä tukemiseen, kuten perheiden ja lasten hyvinvoinnin vahvistamiseksi tehtävään työhön. 

Lahjoitusvaroja voidaan käyttää 

- matalan kynnyksen avoimien kohtaamispaikkojen tarjoamiseen

- tuki- ja neuvontapalveluiden, ryhmätoiminnan sekä vertaistukitoiminnan järjestämiseen

Syrjäytymisen hinta

Tietyt kohderyhmät eivät kuulu vaikean tilanteensa takia rahoittajien kohderyhmään tai projektien resurssit eivät riitä kaikkien asiakkaiden tukemiseen. Kainuussakin on paljon nuoria, jotka ovat syrjäytyneet yhteiskunnan toiminnoista jo kauan aikaa sitten ja heidän elämäänsä kuuluu hyvin läheisesti päihteet, väkivalta ja muut rikokset. Valtion talouden tarkastusviraston vuoden 2007 arvion mukaan jokainen syrjäytynyt nuori maksaa elämänsä aikana noin 1,2 miljoonaa euroa yhteiskunnalle. Vuonna 2018 julkaistun Sitran ja THL:n Syrjäytymisen hinta -tutkimuksen mukaan jo minimikulutkin ovat hyvin merkittävät. Vuonna 2018 Suomessa oli noin 60 000 työstä ja koulutuksista syrjäytynyttä nuorta (15-29-vuotiaat). Näiden nuorten tukeminen ja auttaminen takaisin yhteiskuntaan ja hyvään elämään on Spartak Kajaani ry:n sydämen asia.

Lahjoituksellasi ON merkitystä!

Me uskomme nuoriin ja tiedämme jo kokemuksesta, että tässä joukossa on paljon potentiaalisia yhteiskunnalle tulevaisuudessa tärkeitä työntekijöitä ja monipuolisia toimijoita.

Tukemalla yhdistyksemme toimintaa olet mukana purkamassa alueemme nuorison sekä koko Kainuuta koskettavaa syrjäytymisongelmaa. Tunnistamme kohderyhmän haasteellisuuden sekä samankaltaisen työn tukemisen ennakkoasenteet. Toivomme kuitenkin, että tiedostatte kohderyhmämme nuorissa piilevän valtavan potentiaalin ja kyvyt, jotka vain odottavat pääsyään esiin ja kukoistamaan, sekä nuorten itsensä että meidän kaikkien hyväksi oikeanlaisella, ammattitaitoisella ja kannustavalla ohjaamisella, auttamisella ja tukemisella. 

Tee tärkeä lahjoitus kainuulaisen nuorisotyön hyväksi ottamalla yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla.

Kiitos!

Ystävällisin terveisin

Spartak Kajaani ry

Taloudenhoitaja Matti Karppinen

P. 045 870 7023

Täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen annat suostumuksesi lomakkeeseen tulevien henkilötietojen käsittelyyn ja tallentamiseen Tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti.