Spartak Sports ry

Spartak Sports ry on oma itsenäinen yhdistys, jonka toimintaa on harrasteurheilu. Suunnitteilla on myös harrastekamppailun sekä e-urheilun lisääminen valikoimaan.

Jalkapallo: Lady Spartak & Hillityt Takatukat

Pelaamme jalkapalloa harrastetasolla. Kesäisin osallistumme erilaisiin puulaakiturnauksiin ja Kainuun superliigaan. Lady Spartak osallistuu kesäisin mm. beach futiskisoihin ja suopotkupallon MM-kisoihin. Lady Spartak ja Takatukat harjoittelevat yhdessä kerran viikossa liikuntapuistossa. 


Spartak Sports ry

"Erittäin liikuttava seura, liikuttava seura tai ehkä melkoisen liikuttava seura. Ei sen väliä, mutta...

Spartak Sports ry on seura joka liikuttaa. Seuramme pitää sisällään useaa eri harrastusmahdollisuutta ja jos harrastus menee vakavammaksi, pyrimme tarjoamaan sinulle mahdollisuuden kehittyä ja päästä mukaan myös kilpailemaan, jos lajissa on siihen mahdollisuudet.

Lajeina ovat tällä hetkellä frisbeegolf, jalkapallo ja jääkiekko. Tulevaisuudessa mahdollisesti myös sähly. Maksamalla yhden jäsenmaksun olet tervetullut kaikkiin harrastejoukkueisiimme.

Liikumme yhdessä ja pyrimme jakamaan yhdessä myös liikunnan iloa kaikille tapahtumien muodossa, joilla pyrimme kattamaan liikuntapaikkavuokramme ja kehittämään toimintaamme. Tällä hetkellä järjestämme yhtä tapahtumaa alkuvuodesta Ukkohallassa: UmpihankiFrisbeegolf MM-kilpailut, jonka tuottoja käytetään yhteisesti kaikkien lajien liikuntapaikkavuokriin.

Missionamme olisi saada yksi iso porukka toimimaan kaikkien hyväksi. Osallistumalla tapahtumiin ja niiden järjestämiseen parannat omia ja muiden seuralaisten mahdollisuuksia harrastaa. Haluamme että harrastaminen olisi kaikille mahdollista ja kynnyskysymyksenä ei olisi raha ja suuret jäsenmaksut.

Tapahtumat ovat myös hyvä tapa kehittää itseäsi ja toteuttaa unelmiasi erilaisten projektien merkeissä."

Spartak Sports ry:n puheenjohtaja 

Jura Leskinen 

Jos olet kiinnostunut osallistumaan toimintaamme, ota yhteyttä sähköpostilla: 

jura.spartak@gmail.com

Lady Spartak
Lady Spartak
Hillityt Takatukat
Hillityt Takatukat