Spartak Sports Ry

Spartak Sports ry on oma itsenäinen yhdistys jonka toimintaa on harrasteurheilu. Suunnitteilla on myös harrastekamppailun sekä e-urheilun lisääminen kirjastoon.

Jalkapallo: Hillityt takatukat & Lady Spartak.

Pelaamme jalkapalloa harrastetasolla, kesäisin osallistumme erilaisiin puulaaki turnauksiin ja kainuun superliigaan. Lady Spartak osallistuu kesäisin mm. beach futiskisoihin ja suopotkupallon mm-kisoihin.Lady spartak ja takatukat harjoittelevat yhdessä kerran viikossa liikuntapuistossa. 

"Spartak Sports ry

Erittäin liikuttava seura ,liikuttava seura tai ehkä melkosen liikuttava seura. Ei sen väliä mutta...
Spartak Sports ry on seura joka liikuttaa. Seuramme pitää sisällään useaa eri harrastus mahdollisuutta ja jos harrastus menee vakavammaksi pyrimme tarjoamaan sinulle mahdollisuuden kehittyä ja päästä mukaan myös kilpailemaan jos lajissa on siihen mahdollisuudet.
Lajeina Tällä hetkellä ovat Frisbeegolf, Jalkapallo ja Jääkiekko. Tulevaisuudessa mahdollisena myös sähly. Maksamalla yhden jäsenmaksun olet tervetullut kaikkiin harraste joukkueisiimme.
Liikumme yhdessä ja pyrimme jakamaan yhdessä myös liikunnan iloa kaikille tapahtumien muodossa jolla pyrimme kattamaan liikuntapaikka vuokramme ja kehittämään toimintaamme. Tällä hetkellä järjestämme yhtä tapahtumaa alkuvuodesta Ukkohallassa. UmpihankiFrisbeegolf Mm kilpailut jonka tuottoja käytetään yhteisesti kaikkien lajejen liikuntapaikka vuokriin.
Missionamme olisi saada yksi iso porukka touhuamaan kaikkien hyväksi. Osallistumalla tapahtumiin ja niiden järjestämiseen parannat omia ja muiden seuralaisten mahdollisuuksia harrastaa. Haluamme että harrastaminen olis kaikille mahdollista ja kynnyskysymyksenä ei olis raha ja suuret jäsenmaksut.
Tapahtumat ovat myös hyvä tapa kehittää itseäsi ja toteuttaa unelmiasi erinlaisten projektejen merkeissä. " 

Jos olet kiinnostunut osallistumaan toimintaamme ota yhteyttä sähköpostilla: 

jura.spartak@gmail.com.